DIRECT CONTACT? BEL: 030 204 10 00
MENU

Routebeschrijving

Ben je uitgenodigd voor een gesprek of kom je gewoon even op de koffie? We verwelkomen je graag bij de Bureaus.

Bezoekersadres:
De Bureaus B.V.
Europalaan 500 (4e verdieping)
3526 KS Utrecht

Om ervoor te zorgen dat je ons snel kunt vinden, vind je de route via ons routekaartje. Als je op het kaartje klikt, wordt de afbeelding vergroot.

Parkeren:
Het parkeerterrein bezoekers en bezorgers (betaald parkeren) kom je binnen door je pinpas voor de scanner te houden.

Vervolgens loop je tussen de gebouwen met de nummers 100 en 200 de campus op. Volg hierbij de borden gebouw 500. Loop door de open tuin naar de andere kant van de campus. Je passeert aan je rechterhand de laagbouw van gebouw 300 en aan je linkerhand zie je de gebouwen met de nummers 200 en 400. Voor een overzicht van de route volg je de witte stippellijn op het routekaartje.

Openbaar vervoer:
Kom je met het openbaar vervoer, dan ben je uitgestapt bij halte Kanaleneiland Zuid. Daar is een loopbrug die recht naar ons gebouw loopt.

De ingang:
Eenmaal bij de ingang van gebouw 500 kan je naar binnen lopen. Zijn de deuren gesloten? Bel ons dan op dit nummer 030 204 10 00. Iemand van de Bureaus zal je op komen halen.

Eenmaal binnen:
Tussen de twee liftduren hangt een intercom. Wanneer je het scherm aanraakt kun je zoeken naar De Bureaus. Klik de juiste contactpersoon aan en wij zorgen ervoor dat de lift digitaal opent. Je kan nu zelfstandig met de lift naar de vierde verdieping. Wanneer je uit de lift stapt zit de ingang van ons kantoor rechts achter.


We kijken uit naar je bezoek!