DIRECT CONTACT? BEL: 030 204 10 00
MENU

Medisch Adviseur

Tijd: 24 – 40 uur
Locatie: Europalaan 500 Utrecht

Scroll

Wil jij jouw kennis en kunde inzetten om tot een eerlijk letselschadeproces te komen? Vind je dossierwerk leuk, maar ben je ook mensgericht? Ben je een vrolijk persoon en een fijne collega?

Jouw rol als Medisch Adviseur

Vanuit verschillende opdrachtgevers krijgen wij medische dossiers toegewezen waarin nader onderzoek moet worden gedaan. Jouw taak is om deze dossiers zelfstandig door te spitten en een medisch advies uit te brengen. Soms komen er ook letselschadeslachtoffers bij ons op spreekuur waarbij jij kleine, gerichte lichamelijke onderzoeken verricht. Je moet kritisch kunnen meedenken en proactief adviseren over het herstelproces van een slachtoffer. Letselschadespecialisten kunnen verschillende vragen stellen betreft medische aspecten van letselschade, aan jou de taak om stevig in je schoenen te staan en een goed antwoord of advies te geven.

“Wij zijn een trotse partner van MVO Nederland en zetten ons nadrukkelijk in voor het realiseren van The Global Goals”

Waar en met wie werk je?

Je komt te werken in team Medisch, waar je samenwerkt met Office Medewerkers en andere Medisch adviseurs. Ons kantoor bevindt zich in hartje Utrecht. We zijn een groeiend bedrijf en sinds kort overgegaan op een nieuw systeem van Microsoft.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een geldige BIG-registratie
 • Je hebt algemene en parate kennis van alle deelgebieden van de geneeskunde
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en communicatie vaardigheden
 • Ervaring binnen de verzekerings- of bedrijfsgeneeskunde is een pré
 • 24 – 40 uur in de week beschikbaar

Wat wij je bieden

 • Een marktconform salaris
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Flexibele werktijden
 • 26 vakantiedagen per jaar
 • Pensioensregeling
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Werken in een groeiend bedrijf met ambitie

Over ons

Bij de Bureaus geloven we dat wij het verschil kunnen maken in letselschadezaken. Door onze adviezen en diensten geven we een draai in de goede richting aan vervelende situaties die zich voordoen na een letselschadeongeval. We staan voor een transparante, onafhankelijke en vernieuwende wijze van adviseren en rapporteren op het gebied van schadeberekeningen, arbeidsdeskundigheid, herstelcoaching, medisch advies en jeugdprofessionaliteit.

We geven jou de regie over je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een optimistische omgeving, die tegelijkertijd grip op de realiteit houdt. Ons team bestaat uit een grote groep ambitieuze mensen die het anders willen doen dan de al bestaande dienstverleners in onze markt. Werk je bij de Bureaus, dan krijg je het vertrouwen, de mogelijkheden en verantwoordelijkheden om met ons te werken aan het meest kundige en gezelligste bureau uit de letselschadebranche.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan? We leren je graag kennen! Graag ontvangen we je motivatiebrief en CV. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Sophie Ouwehand, s.ouwehand@debureaus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk ook onze andere vacatures: office medewerker en rekenkundig assistent.