DIRECT CONTACT? BEL: 030 204 10 00
MENU
Werken bij de bureaus - Officemedewerker

Officemedewerker

Tijd: 32 – 40 uur 
Locatie: Europalaan 500 Utrecht

Scroll

Voel jij je verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van medisch dossiers? Ben jij klantvriendelijk en oplossingsgericht wanneer je in gesprek bent met onze opdrachtgevers? Ben je een vrolijk persoon en een fijne collega?

Jouw rol als Officemedewerker

Ervoor zorgen dat de Medisch Adviseurs over voldoende medische informatie beschikken om een goed advies uit te schrijven, dat doe jij als Officemedewerker. Je vraagt verschillende medische informatie op bij de behandelende sector en verwerkt deze informatie in medisch dossiers die je zelfstandig beheert. Ook onderhoud je contact met onze opdrachtgevers. Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn binnen deze functie van belang. Zodra er een nieuwe opdracht komt verwerk je deze in het systeem en zorg je ervoor dat de opdracht in de werkstroom van de Medisch Adviseurs terecht komt. Naast het verwerken van nieuwe opdrachten ben je ook verantwoordelijk voor het afhandelen en sluiten van opdrachten, waar ook rappelbeheer bij hoort. Je houdt van een uitdaging en kan in tijden van hoge werkdruk extra gas geven. Je bent de oren en ogen van onze organisatie en vindt een goede sfeer in het team belangrijk.

De adviezen die je beheert, hebben als doel om slachtoffers en hun belangenbehartigers én verzekeraars te ondersteunen bij het proces wat na een letselschadeongeval plaatsvindt.

“Wij zijn een trotse partner van MVO Nederland en zetten ons nadrukkelijk in voor het realiseren van The Global Goals”

Waar en met wie werk je?

Je komt te werken met verschillende collega Officemedewerkers en Medisch Adviseurs in hartje Utrecht. We zijn een groeiend bedrijf en sinds kort overgegaan op een nieuw systeem van Microsoft.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent bekend met Office: Word, Excel, Outlook
 • Medische ervaring is een pré
 • 32 – 40 uur in de week beschikbaar

Wat wij je bieden

 • Een marktconform salaris
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Flexibele werktijden
 • 26 vakantiedagen per jaar
 • Pensioensregeling
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Werken in een groeiend bedrijf met ambitie

Over ons

Bij de Bureaus geloven we dat wij het verschil kunnen maken in letselschadezaken. Door onze adviezen en diensten geven we een draai in de goede richting aan vervelende situaties die zich voordoen na een letselschadeongeval. We staan voor een transparante, onafhankelijke en vernieuwende wijze van adviseren en rapporteren op het gebied van schadeberekeningen, arbeidsdeskundigheid, herstelcoaching, medisch advies en jeugdprofessionaliteit.

We geven jou de regie over je eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een optimistische omgeving, die tegelijkertijd grip op de realiteit houdt. Ons team bestaat uit een grote groep ambitieuze mensen die het anders willen doen dan de al bestaande dienstverleners in onze markt. Werk je bij de Bureaus, dan krijg je het vertrouwen, de mogelijkheden en verantwoordelijkheden om met ons te werken aan het meest kundige en gezelligste bureau uit de letselschadebranche.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan? We leren je graag kennen! Graag ontvangen we je motivatiebrief en CV. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Sophie Ouwehand, s.ouwehand@debureaus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Bekijk ook onze andere vacatures: rekenkundig assistent en medisch adviseur.